Den amerikanske entertaineren, produsenten, DJen og klesdesigneren Steve Aoki er klar for sin tredje opptreden på Palmesus.

Den Grammy-nominerte 40-åringen fra California er viden kjent for sine elleville sceneshow med elementer som kakekasting og crowdsurfing i oppblåsbare båter.

Har spenn i banken
I den Grammy-nominerte Netflix-dokumentaren fra 2016, ”I’ll Sleep When I’m Dead”, kommer det frem at Aoki er blant verdens topp-fem rikeste DJs med over 23 millioner amerikanske dollar i inntekt, mye takket være hans Guinness-rekord som "mest bereiste musiker i verden", med utrolige 161 konserter fordelt på 390.000 kilometer og 41 land. 


Aoki er for tiden på USA-turné med sin Kolony Tour, som er et resultat av hans 2017-album ”Steve Aoki Presents Kolony” som er en hiphop-fullengder som virkelig showcaser amerikanerens produksjonsallsidighet og evne til å holde seg på toppen av trendene. Albumet er fylt til randen med stjernenavn som Gucci Mane, 2 Chainz, Lil Yachty, Lil Uzi Vert, Ma$e, ILoveMakonnen, T-Pain og ikke minst Palmesus-klare Migos. 


OBS: Vi deler ut billetter til Palmesus i ukene opp mot festivalen.

Flere saker

Stem frem årets sommerhit Hva mener du er soundet til sommeren 2020? Fredag 26.06 2020
Sjekk ukas Euro Hot 30 her!
Sjekk ukas Euro Hot 30 her! Torsdag 21.05 2020
Flere kanaler