MORGENFUGL: Jonas Oftebro møtte opp 30 minutter for tidlig, bare for å være sikker på at han ikke forsov seg.
MORGENFUGL: Jonas Oftebro møtte opp 30 minutter for tidlig, bare for å være sikker på at han ikke forsov seg. Foto: P4

Jonas Hoff Oftebro: – Bilfilmer har liksom blitt min greie

Yngste blad Oftebro er klar for for ny bilfilm, men hvordan går det egentlig med studiene?
Kjørelæreren hadde ikke tro på at det skulle gå, men skuespiller Jonas Hoff Oftebro rakk akkurat å få lappen før han skulle spille rollen som Charlie i publikumsfavoritten »Burning 2».

Det sertifikatet kommer tydeligvis godt med, for nå er han godt i gang med sin neste film «Los bando immortale», som tilfeldigvis også inneholder en hel del kjøring.

Men i motsetning til spreke sportsbiler i «Burning 2», er det en helt annen doning han sitter bak rattet i denne gangen.

– Det er en bobil! Så stuntene blir nok ikke like spektakulære, ler 21-åringen.


Skryter av pappa
I filmen, som beskrives som en typisk roadiemovie, spiller Jonas en rallysjåfør, som får i oppgave å frakte et band gjennom Norge, og opp til Tromsø. Filmen er snart ferdig innspilt, og får premiere tidlig i 2018.

Som man kan lese av etternavnet har Jonas Hoff Oftebro svært gode gener når det kommer til skuespill. Han er sønn av Anette Hoff og Nils Ole Oftebro, og er bror av skuespiller Jakob Oftebro.

I «Los bando immortale» spiller mot  pappa Nils Ole, men for Jonas er det bare hyggelig å spille med «fattern».

– Det har vært overraskende kult. Han er utrolig proff, og også veldig flink til å komme med gode råd. Han var ikke så mye pappa, og heller en god kollega, skryter 21-åringen.

Sliter med å prioritere studiene
I fjor høst begynte Jonas Hoff Oftebro på profesjonstudiet i psykologi i Oslo. Til VG før jul bedyret Jonas at han var student, men la til «vi får se hva som skjer» på spørsmål om fremtiden.

Under torsdagens besøk i P4s Radiofrokost kunne han avsløre at skuespilleren Jonas nå ser ut til å beseire psykologen Jonas.

– Han er permitert fra studiene. Han har tatt seg en liten pause, men tenker vel å fortsette studiene til høsten, svarer han.

Men har du tenkt å bli psykolog da?

– Ehhh, vi får se, svarer han nølende, før han kjapt legger til at studiene er veldig spennende, men det er vanskelig å ville to ting på en gang.
Flere kanaler