Foto: AFP
Camila Cabello innrømmer at hun og hennes heite flørt, Shawn Mendes hadde "sklidd" fra hverandre før de fant sammen igjen og lagde superhitten Senorita. 

i 2015 samarbeidet paret på låta "I know what you did last summer". Allerede da spekulerte fansen vilt rundt om de to var blitt en greie. Nå, fire år senere har spekulasjonene aldri vært større. Paret har vært svært hemmelighetsfulle men nå åpner Cabello opp om tiden ført superlåta "Senorita".  


Til E! News forteller Cabello at låta som ble sluppet i juni har bragt dem sammen igjen.
 "Vi gikk frem og tilbake i åtte måneder for å bestemme oss om vi skulle lage låten eller ikke. Jeg elsker han av hele mitt hjerte og har alltid gjort det. Vi har kjent hverandre i lang tid og har alltid vært der for hverandre. Jeg tror vi driftet litt bort fra hverandre fordi vi ikke hang så mye sammen lengre." 

Den seneste tiden har Cabello og Mendes vært mye sammen igjen og fansen venter bare på en bekreftelse på forholdet. Den heite opptreden deres på MTV Music Awards skapte også enorme spekulasjoner.
 Under en intim spørsmålsrunde med fansen fikk Mendes spørsmål om forholdet. Da svarte han "Helt ærlig så vil jeg fortelle dere om dette men det er ikke bare meg i forholdet! det er en annen person involvert." 
Se video her:Vi heier på disse to søtingene!

Flere saker

Flere kanaler