5 tips for å ta bedre selfies

Vi har triksene som gjør at du tar bedre selfies.
Disse tipsene er først og fremst rettet mot deg som har iPhone, men om du bruker Android eller Windows finnes det sikkert tilsvarende funksjoner/apper.

1. Selv om de fleste tar bildene vertikale, så blir det aller best om du tar selfiene horisontalt. Da har du større mulighet til å tilpasse bildene når du laster opp til Instagram senere - og ofte vil det se bedre ut med horisontale bilder.


2. Har du noen ganger startet et opptak, men så funnet ut at du heller vil ta bilde enn å ta opp video? Det kan du! bare trykk på den hvite knappen nederst til høyre, så tar du bilde:3. Ikke glem at du kan bruke volumknappene (og knappene på headsetet) til å ta bilder!4. Følg det gylne snitt! Kort fortalt: Ikke plasser deg selv helt i midten av bildet, men heller litt ut til en av sidene, slik som selfiedronningen Kim Kardashian viser her:


5. Sjekk ut appen(e) Afterlight/Camera+. Her har du muligheten til å redigere ting som kontrast, skygger, lysstyrke og temperatur. Det blir skikkelig bra når du lærer deg appene!

Har du noen tips å tilføye? Klink til i kommentarfeltet!