Zara Larsson er forelsket <3

Sjekk ut den 17 år gamle flammen

 Foto: AFP
Foto: AFP
Zara Larsson er ikke lenger singel! På lørdag tvittret nemlig popstjernen at hun er forelsket.


I et ferskt intervju med "VICE" fikk Zara spørsmål om hvem som var penest av hun og den nye typen: –100 prosent min partner. Seriøst, han er dritpen.

Det er mye reising på popstjernen, men i sin egen podcast, «Sanningens mammor», forteller Zara at hun ikke har reist alene den siste tiden. - Det som var spesielt med denne reisen var at jeg fikk kjærlighetsselskap. Hun røper også at den nye flammen ikke er fra Sverige eller USA. 
 
Selv om Larsson ikke har bekreftet hvem den nye flammen er, så ryktes det at det er den 17 år gamle, britiske modellen Brian H. Whittaker.

Saken fortsetter under bildet.

Det ryktes at Zara Larsson dater den 17 år gamle kjekkasen @brianhwhittaker ?? #nrjnorge

Et innlegg delt av NRJ Norge (@nrjnorge)


I april i fjor fortalte 19-åringen til magasinet "Noisey" at hun gikk på date med en hun sjekket opp på Instagram. Daten gikk bra og hun håpet at de skulle møtes igjen, men det var dumt han bodde i London, sa hun den gang. Mye tyder på at dette er samme kjekkas som hun dater nå. 

Zara har hatt et av-og-på-forhold med den svenske artisten Ludwig Kronstrand siden hun var 13 år. Siden har hun gitt uttrykk for at hun ønsker å være singel.