Zara Larsson dropper BH-en – driter i at folk ser brystvortene hennes

Den svenske popprinsessen skaper nok en gang blest rundt kvinnekroppen.

FRI: Zara Larsson elsker sine pupper og går gjerne uten BH opplyser hun i nytt innlegg på Instagram. Foto: Reuters
FRI: Zara Larsson elsker sine pupper og går gjerne uten BH opplyser hun i nytt innlegg på Instagram. Foto: Reuters
Hun fylte 19 år i desember, men den svenske popkometen Zara Larsson har allerede blitt en verdensstjerne. I sommer sang hun under fotball EM sammen med David Guetta og i høst passerte musikkvideoen til «Ain't my fault» 100 millioner visninger på Youtube

Men det er ikke bare for sine musikalske prestasjoner Larsson får oppmerksomhet. Hun har etablert seg som en frittalende feminist og fikk blant annet stor oppmerksomhet da hun postet et bilde av en kondom hun hadde dratt oppover benet sitt. 

Saken fortsetter under bildet

To all the guys saying "my dick is too big for condoms" TAKE A SEAT

A photo posted by Zara Larsson (@zaralarsson) on– Puppene mine er flotte
Denne gangen er det BH-en som får ungjelde. Etter at stjernen postet et bilde av seg selv iført en hvit bluse uten BH under fikk hun mange kommentarer på at man kunne se brystvorten hennes. Da var Larsson raskt ute med et svar. 

«Jeg vet at du kan se brystvorten min. Det jeg ikke skjønner er hvorfor folk bryr seg. [...] Og hvorfor skulle jeg bruke en BH når mine pupper er flotte og ikke trenger noen støtte fra en BH. De er selvstendige og sterke», skriver hun på sin Instagram-profil. 


Og de aller fleste hyller henne for svaret. En kommenterer at hen skulle ønske hen var like sterk og selvstendig som Larssons brystvorter og en annen oppsummerer det hele med to ord: «Så rått».