Morgenshowet

Petter Pilgaard, Anders Opsahl, Stian Berg Røste & Marte Bratberg

Mandag til fredag fra klokken 06.30–10.00! Høydepunktene hver lørdag fra 08.00-12.00!

Anders Opsahl

Med et utseende som gjør at selv Brad Pitt sover ørlite dårligere om natten – basert i hovedsak på det usedvanlig velutrustede kjevepartiet & shampo-reklame-håret – skulle han vært på TV, men har (flaks for Hasse Hope & Erik Solbakken) kameraskrekk. En klippe av en kaptein som holder orden i rekkene på Morgenshowet – litt streng, men mest trygg & snill. Anders er så konservativ at han er å regne som en Kåre Willoch/Kong Harald, pakket inn i en modellkropp. Kjempegodgutt, eller the gentle giant baby som vi også kaller han.

Petter Pilgaard

Er formodelig akkurat like ydmyk & høflig som han er vulgær & og skremmende ærlig – benytter rougly 89% av hjernen sin til å tenke ut nytt snusk. Flankert av et gedigent glimt i øyet & en gutteaktig sjarm som får selv den mest ilsinte innringer til å smelte (type mor med to barn i bilen som synes det er litt i overkant med griseprat klokken 7 om morgenen). Petter vant første runde av Paradise Hotel & er en selvskreven favoritt i alle Norges medier, rett og slett fordi han til syvende og sist er verdens største godgutt. Du finner et bilde av Petter om du slår opp på vestkant i ordboken og dersom du googler klamydia (sistnevnte er sant). Han hater kollektivtrafikk, og snuser ikke – selv om han snuser hver dag.

Stian Røste

Han er selve definisjonen på svigermors drøm (og singel, damer kan kontakte han på stian@nrj.no) – en slik kar man kan si at er på grensen til søt. Stian elsker det mange vil se på som ørlite nerdete (lydbøker, kanoturer i tjern etc) og har alltid vondt i magen 18. mai fordi han har spist for mye is(!). Når det er sagt så er han selve definisjonen på et sort får med sine TUNGE kommentarer presentert på en superuskyldig måte og det er ikke uten grunn han er kjent som punchline-maskinen/one liner-prinsen på kontoret (+ et fyrverkeri av morsomheter når han drikker). Ekstremt jovial og ganske så politisk korrekt godgutt som antakelig er den eneste i Norge som fortsatt bruker diskman.

Marte Bratberg

Morgenshowets egen solstråle som utrolig nok greier å beholde smilet til tross for den tett opptil umulige jobben å holde orden på de tre særs lite røddige gutta som utgjør resten av gjengen!

Marte har tross sin sukkersøte fremtoning et solid bein i sin smekre nese, men har også en følsom side – beviselig ved av hun også formodelig er en av de ytterst få som regelmessig gråter av parsermoniene i Paradise Hotel. Hun er konstant i godt humør, tross Petter Pilgaards jevnlige forsøk på å ødelegge hver eneste dag med sine koffert-tenkende & mannssjovenistiske innspill. Hun er sjukt glad i fest & besitter gedigne mengder lakenskrekk. Kombinerer dette med at hun (fortsatt) har forkjærlighet for The Fox & Gangnamstyle + elsker å danse (tross manglende talent), så er det snakk om en alt annet enn kjedelig kombo. Ps: Marte har slått kneskålen ut av ledd når hun breakdancet etter 39 Vodka RedBull.

Av mer «trygge» preferanser så elsker hun discobowling med familien & «nachspiel» på den lokale shuffleboard-salongen – neida (joda, litt).