Morgenshowet

Morgenshowet
clockMandag-Fredag 06.30-10.00
Hver morgen vekker Anders Opsahl, Marte Bratberg, Petter Pilgaard & Stian Røste deg med Morgenshowet på NRJ! Gameshowet "Smartere enn Pilgaard" hører du 06.45 + 09.30, vi lurer folk i NRJs Telefonrulett kl. 07.40 + 09.10 og spiller Alias kl. 08.35. Håper vi høres i morgen tidlig!

Siste saker

Siste videoer

Se alle

Podcast

Se alle
Marte har gitt om 15 gode grunner for å være kvinne. Vi har snakket om uskrevne regler i sengen og dagens debatt: hvilken er den beste sjokoladen?
I dag har vi snakket om kø og snøkaoset! Solveig Kloppen prøvde seg også i Smarte enn Pilgaard!
I dag har vi snakket med Farao fra svenske NRJ, mannen som disset nordmenn. Han uttalte i dag at han synes nordmenn er white trash, alright type egentlig altså. Hør hele samtalen! Det er også hele verdens vaffeldag, og Marte har laget vafler til resten av Morgenshowet!
Våre venner i svenske NRJ langer ut mot nordmennene! – Nordmenn er late og gammeldagse! Vi er selvfølgelig uenig dette. Sjekk ut nrj.no for klippet av hetsen.
Morgenshowets kaptein, Anders er tilbake! Dagens store spørsmål er; Ville du hatt en fantastisk kjæreste, men dårlig sex, eller en dårlig kjæreste, men fantastisk sex? Timbuktu prøvde seg også i Smarte enn Pilgaard i dag! Hør alt fra dagens sending!