The Chainsmokers kommer til Telenor Arena

...og du kommer ikke til å kjenne igjen stedet!

 Foto: NRJ
Foto: NRJ

The Chainsmokers legger ut på europaturnè og stopper innom Norge på veien!


Den Grammy-vinnende duoen kommer til Telenor Arena torsdag 8. mars 2018.

Turneen har fått navnet "Euro Memories... Do Not Open Tour", og gutta har planene klare:

Forestill deg at du entrer et Telenor Arena som ikke er til å kjenne igjen! Tribunene er borte og foran deg ligger Norges største klubb, med et gigantisk dansegulv og hypnotiserende lysshow.

Dette blir en unik sjanse til å se to av verdens største artister gjøre en arena om til en pulserende klubb!

Billetter kan du kjøpe her. I tillegg deler NRJ ut de aller siste billettene når konserten nærmer seg.

The Chainsmokers
Foto: AFP

Fakta
The Chainsmokers, som består av Alex Pall og Drew Taggart, har utviklet seg til en dominerende musikalsk kraft med et arsenal av sanger som har gjort dem til en av dagens hotteste artister og produsenter. 

Med en unik sound som krysser sjangere som indie, pop og progpop, har deres originale låter og remikser toppet lister i hele verden. De har over 9,4 milliarder streams og deres debutalbum har blitt streamet over 1,4 milliarder ganger globalt.

The Chainsmokers har vunnet en Grammy og en American Music Award, og har vært nominert til tre Grammy Awards, to Teen Choice Awards, to MTV Video Music Awards.

De har hatt utsolgte show i hele verden og spilt på noen av de største og viktigste festivalene inkludert SXSW, Ultra og Coachella, og på Brit Awards 2017, American Music Awards 2016 og The MTV Video Music Awards 2016.

Vi gleder oss allerede til mars 2018!