Kim Kardashians sjåfør er blant de 17 arresterte etter Paris-ranet

Kan tyde på at ranet ble planlagt fra innsiden.

REDD: Kim Kardashian var sikker på at hun skulle bli skutt under ranet i oktober 2016. Nå er sjåføren hennes arrestert.  Foto: AP
REDD: Kim Kardashian var sikker på at hun skulle bli skutt under ranet i oktober 2016. Nå er sjåføren hennes arrestert. Foto: AP
I høst ble livet til superstjernen Kim Kardashian snudd på hodet. Hun besøkte Paris i starten av oktober 2016 i forbindelse med byens moteuke, men turen skulle ende svært dramatisk. 

Den 3. oktober ble stjernen offer for et væpnet ran. De maskerte forbryterne brøt seg inn i hennes private hotell-leilighet og truet stjernen med pistol før de låste henne inne på badet og stakk av med smykker til en verdi av over 88 millioner, skriver Metro

I går kom nyheten om at 16 personer var arrestert for ranet. Dette ble senere endret til 17 personer og nå viser det seg at Kim Kardashian sin egen sjåfør er en av de arresterte. 


Sjåføren er 27 år gammel og jobber for et luksusfirma som Kardashian-familien benyttet under sitt besøk i den franske hovedstaden, skriver det engelske nettstedet. 

Politiet jobber nå for å finne ut om ranet var en innside-jobb, der sjåføren tipset de andre ranerne. Ifølge den franske avisen Le Monde var den 27 år gamle sjåføren den siste som kjørte Kim Kardashian før hendelsen, skriver nettstedet USWeekly.

Saken fortsetter under bildet
Kim Kardashian
RAN: Dette bildet er tatt utenfor leiligheten Kim Kardashian ble ranet i under sitt Paris-besøk. Både politi og journalister omringet inngangspartiet. Foto: AFP
\


Avslørt av DNA
De mistenkte er i alderen 23-72 år, og tre av de arresterte skal være kvinner. Jean Veil er Kardashian sin franske advokat og han er svært glad for at det nå er fremgang i saken. 

– Disse arrestasjonene er en hyggelig overraskelse ettersom vi nå kanskje kan ha en mulighet til å finne de stjålne smykkene, fortalte han til de franske magasinet L'Express ifølge Metro. 

Ulike medier har skrevet at de mistenkte ble funnet grunnet DNA-spor som ble sikret fra leiligheten. Selv har Kim Kardashian ikke uttalt seg om saken, men i en trailer for nye episoder av «Keeping up with the Kardashians» forteller hun søstrene sine at hun var sikker på at de skulle skyte henne i ryggen.

«Jeg blir fortvilet av å tenke på det», sier hun i traileren. 

Etter ranet har Kim Kardashian holdt seg unna sosiale medier, men i forrige uke brøt hun stillheten og la ut en rekke bilder av familien. Dette kan tyde på at hun nå har lagt hendelsen bak seg. 

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on