Dianne knivstakk kjæresten fordi han spiste opp all pommes fritesen

Nå er hun dømt til et halvt års fengsel.

GIKK AMOK: Krangel om pommes frites førte til knivstikking i England. Foto: Reuters Creative
GIKK AMOK: Krangel om pommes frites førte til knivstikking i England. Foto: Reuters Creative

34 år gamle Dianne Margaret Clayton måtte i forrige uke møte i retten, etter at hun knivstakk kjæresten Simon Hill i november i fjor.


Paret var på besøk hos noen venner da episoden skjedde. Det skal ha blitt drukket mye, og etter en stund ble det servert hjemmelaget pommes frites.

«Simon Hill spiste opp alt sammen, og det gjorde at hun ble sint. Hun slo til ham i ansiktet, før hun forlot rommet. Så tok hun med seg en kniv fra kjøkkenet og knivstakk ham så han fikk en overfladisk skade», uttalte aktor Parveen Akhtar i retten i Blackburn, ifølge Daily Mail.

De sjokkerte vennene ble vitne til at Hill ble knivstukket i skulderen av den sultne kjæresten.

Husker lite av hendelsen
Paret skal deretter ha forlatt festen sammen, men Hill kom senere tilbake for å være i sikkerhet gjennom natten.

Ifølge den tiltaltes forsvarer, Richard Prew, husker kvinnen lite av kvelden ettersom hun var så full. Hun erklærte seg imidlertid skyldig i å ha forårsaket fysisk skade på kjæresten, skriver Metro.

Prew sa også at paret aldri hadde hatt problemer i forkant av den dramatiske episoden, men at de tvert imot skal ha hatt det veldig bra sammen.

34 år gamle Dianne Margaret Clayton er nå dømt til et halvt år i fengsel, i tillegg til at hun må betale 115 pund (ca 1200 kroner) til kjæresten.