Sjekk Demi Lovatos kvinnelige flørt

Fansen er i ekstase

Fansen er overbevist om at Demi Lovato har fått kjæreste! Demi var på Disneyland i helgen med squaden, som ser ut til å ha fått et nytt medlem. 25-åringen gikk nemlig hånd i hånd med Lauren Abedini, som kalles Kittens, og begge så veldig fornøyde ut. 


Så hvem er egentlig denne, Kittens? 26-åringen er bosatt i Los Angeles, og som DJ har hun jobbet med kjendiser som Usher, Kid Cudi og Skrillex. Hun er stolt feminist i følge Instagrammen hennes, og driver en veldedig organisasjon for kvinner.

Etter å ha opplevd hvor tøft det kan være i DJ-miljøet som kvinne, bestemte hun seg for å dele sin kunnskap ved å stifte PWR by Kittens.

- Jeg kjenner en haug med jenter som vil lære seg det her, men som ikke tør. Jeg lærer de hvordan de skal håndtere alt fra ekle promotører til patetiske rykter, fortalte hun til Billboard tidligere i år.


Ingen av dem har verken bekreftet eller avkreftet forholdet. Lovatics er likevel sikre på at Kittens er Demis nye kjæreste, og bildene fikk Twitter til å koke.I 2013 gikk ryktene om at Demi er interessert i begge kjønn, etter at Ruby Rose påstod at de hadde hatt sex. To år senere åpnet hun seg om meningen bak sangen Cool For the Summer, som tydelig handler om en kvinnelig sommerflørt.

- Jeg bekrefter ikke noe, men jeg nekter i hvert fall ikke. Alle sangene mine er basert på personlige erfaringer. Jeg synes ikke det er noe feil med litt eksperimentering. 


Les også: Selena Gomez forteller om sin vei til berømmelse