Kjemper hver dag mot rusavhengigheten

Demi Lovato åpner seg i nytt intervju

Demi Lovato kjemper hver dag for å holde seg rusfri. Selv om det er fem år siden Demi sist rørte rusmidler, har hun fortsatt tøffe perioder.

- Jeg går til psykolog to ganger i uken, innrømte 25-åringen foran publikummet på Drug Prevention Summer Spectacular, et event for rusforebygging.

Videre forsikrer hun at hun tar medisinen sin, og går på møter for Anonyme Alkoholikere. I tillegg er den én spesiell aktivitet hun prioriterer, trening.Demi har alltid vært åpen om kampen mot rusavhengigheten. I mars feiret hun fem år som edru, med en Instagram-post hvor hun reflekterte over årene.

- Så mange opp og nedturer. Så mange ganger hvor jeg ville gi etter, men ba til Gud om å slippe avhengigheten. Jeg er så stolt av meg selv, men hadde ikke klart det uten høyere makter, familien min, venner og alle andre som har støttet meg.
Sorry Not Sorry-stjernen brukte kokain på flyturer, og drakk på vei til flyplassen, fortalte hun til Access Hollywood i 2013.

- Jeg kunne ikke gå 30 minutter til én time uten kokain. Jeg smuglet det med på flyet, og tok det på toalettet.

Vendepunktet kom da hun kastet opp i en taxi på vei til flyplassen klokken ni om morgenen, etter å ha drukket en flaske sprit. 

- På det tidspunktet tenkte jeg at det virkelig ikke er gøy å drive med sånt alene.
Kilde: Daily News