Justin Bieber: - One Direction gjenforenes

Overbevist om reunion

Justin Bieber har vært venn med Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan og Liam Payne i flere år, og har troen på gjenforening av One Direction. Bandmedlemmene gikk hvert sitt i 2015, slik at alle kunne drive med egne prosjekter. 

I et intervju med avisen The Sun, påstår Bieber at bandet har uferdig business. 

- Jeg snakker ikke med gutta på samme måte som før, men jeg er sikker på at de gjenforenes på et tidspunkt. Selv om de gjør sin egen greie, vil One Direction kommer tilbake. 

Videre forteller han at han holder kontakten med noen av artistene.

- Jeg sier ikke at det skal skje nå, men de var for store, og har utrolig mange fans som krever det. Jeg tror gruppa har uferdig business.

One Direction
Justin Bieber mener at denne gjengen blir til One Direction igjen. Foto: AFP


Liam og Niall har vært mest åpne med fansen om at bandet ikke er over, til tross for solokarrierene. Liam røpte nylig at sjansene er store, ettersom de ikke rakk og turnere med albumet fra 2015, Made in the AM.

- Ja, jeg tror vi gjenforenes en gang i fremtiden. Vi må. Jeg mener, vi har et album vi ikke har vært på turné med, og jeg vil skrive flere låter med gutta.

Irske Niall nekter ikke for en reunion, men tror ikke det vil skje med det første.

- Det hadde vært litt rart hvis vi skulle gjort det akkurat nå. Men jeg utelukker det ikke.

Liam Payne og Niall Horan
Liam Payne og Niall Horan vil samle One Direction igjen. Foto: AP

Til tross for travle dager som soloartist, ville Niall droppe alt for One Direction.

- Jeg fortalte manageren min fra starten: Når One Direction blir mulig igjen, driter jeg i hva jeg gjør. Har jeg solgt ut arenaer eller vunnet en Grammy? Det driter jeg i! Jeg hadde ikke vært her i dag, hvis det ikke hadde vært for gruppa.

Vi krysser fingrene!Kilde: UK News